CHP Merkez İlçe'de Uysal dönemi

CHP Merkez İlçe

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkez tarafından Mehmet Uysal atandı.

BAŞARILAR DİLEDİ 

İl Başkanlığında düzenlenen törende partililere seslenen İl Başkanı Önal, 7 Ocak 2015 tarihinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirildiğini söyleyerek, “Göreve getirildiğimizde il yönetimimizi oluşturduk. MYK kararı ile il yönetimini atattık. Genel Merkez ile yaptığımız görüşmeler sonucu Merkez İlçe Başkanımızı atadık. Çarşamba günü yapılan MYK toplantısında arkadaşlarımızın yazısı çıktı. Yeni İlçe Başkanımız ve yönetimine başarılar dileriz” dedi.

ÖNEMLİ SEÇİM

7 Haziran seçimlerinin bu ülkemizde yapılacak herhangi bir seçim olmadığını belirten Önal, “Bu seçim olağanüstü koşullarda, olağanüstü şartlarda hatta Haziran ayından sonra büyük neticeler doğuracak çok önemli bir seçimdir. Hepinizde bildiği üzere şu anki Cumhurbaşkanı kendisini tamamen Başkanlık rejimine ve Başkanlık sistemine adapte etmiş durumda. Bunun karşısında ki en büyük engel olarak CHP’yi görmektedir. Bu seçimlerde başarılı olursak, sadece seçimi kazanmış olmayacağız. CHP’yi iktidara getirmenin yolunu açmış olacağız” diye konuştu.

YÖNETİM LİSTESİ

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Uysal Yönetim Kurulu Üyeleri şu şekilde belirlendi: Şakir Karabekir, İbrahim Yılmaz, Fuat Öztürk, Oğuzhan Köprülü, Nezafettin Yavuz, Özgür Kasapoğlu, Asuhan Yeter Hatipoğlu, Muhsin Yaşar, Mahmut Mavili, Dilek Menekşekaplan, Mehmet Dal, Fatma Demircan, Ferhat Yıldız, Aziz Arslan, Zeliha Paran ve Nazlı Taşcı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız